CIJELA 7-DNEVNA PRAKSA! 💜

Sve što trebate u praktičnom paketu!
Pratite bilo kada i bilo gdje

Vaš paket ovog ljeta!

Toliko je malo potrebno da vaš svaki dan bude nova prilika za rast.
Bilo da imate samo 5 minuta dnevno, ili da tražite dužu praksu koja će vas podignuti na nove razine, ovaj program je idealan za vas!
Iskusite nove razine sebe uz Live In Flow, bilo kada, bilo gdje!

+ 12H BONUS VIDEA

Ovog ljeta – samo 97€ umjesto 200!

U VAŠEM BONUS PAKETU:

+ SNIMKA LIVE POZIVA

Pogledajte snimku live poziva gdje su Petra, Matt i Guy
odgovarali na naša pitanja i poveli nas u divnu meditaciju!

+ BONUS MATERIJALI

Saznajte više od svjetskih stručnjaka,
poslušajte podcastove i dodatna predavanja

+ EXTRA MEDITACIJE

Ugodite se na nove frekvencije i zavirite
u svoju nutrinu uz ove divne meditacije od Matta, Petre i Guya.

+ AUDIO

Preuzmite svoje materijalu u mp3 formatu
i vježbajte bilo gdje, čak i tamo gdje nema signala!

+ MINI TEČAJ

“Tajni jezik našeg tijela”
Ovaj mini tečaj s Petrom Brzović pokazat će vam kako razumjeti poruke svog tijela!

+ ZAJEDNICA

Podijelite put s istomišljenicima!
Pronađite i steknite nove prijatelje 💜

Na hrvatskom!

Evo što se sve nalazi u vašem paketu

7 praksi za vaš svakodnevni ritual

Svih 7 dana izazova, u audio i video formatu. Sada možete kontinuirano vježbati i otkrivati poruke iz vaše nutrine! (s hrvatskom sinkronizacijom i titlovima)

LIVE Zoom Poziv – Snimka

U sklopu programa pronađite snimku s odgovorima na najčešća pitanja polaznika, kao i dodatnu divnu meditaciju s Petrom, Mattom i Guyem!

Dah: Nova znanost izgubljenog umijeća| James Nestor

Podcast: Guy Lawrence & James Nestor –  saznajte više o benefitima daha, disanja na nos i umijeća kojeg je naše moderno društvo zapustilo. (hrvatski titlovi)

Oslanjajući se na tisućama godina medicinskih tekstova i nedavnih vrhunskih studija u pulmologiji, psihologiji, biokemiji i ljudskoj fiziologiji, dah preokreće naglavačke konvencionalnu mudrost onoga što smo mislili da znamo o našoj najosnovnijoj biološkoj funkciji.

Benefiti tople i hladne hidroterapije | Marc Cohen

Podcast: Guy Lawrence & Marc Cohen – Razgovaraju o dobrobitima tople i hladne hidroterapije, njezinim učincima na naše fizičko i psihičko blagostanje te o tome kako možemo premostiti zapadnu i istočnu medicinu kako bismo unijeli više reda u svoje tijelo. (hrvatski titlovi)

Mini tečaj iscjeljenja – Tajni jezik našeg tijela

Za svaku bolest postoji razlog i učenje, a dok nismo spremni vidjeti ne možemo ni ozdraviti. Kroz ovaj mini tečaj s Petrom Brzović naučite kako dobiti poruke iz mudrosti vašeg bića.

Bonus video: Kako izgleda protočan život? – Live In Flow

Saznajte više o njihovoj priči: što ih je spojilo, kako su nastali i na koji način gledaju na život u protoku. (hrvatski titlovi)

Bonus video: H.E.A.R.T.T. – Live In Flow

Pogledajte predavanje s kongresa i naučite više o spajanju sa srcem dok iz stanja reakcije prelazimo u stanje akcije. (hrvatski titlovi)

Bonus video: Nadilaženje naših ograničenja – Live In Flow

Kako možete nadići sebe i živjeti vaš puni potencijal? Otkrite u ovom predavanju punom pronicljivih uvida i mudrosti. (hrvatski titlovi i sinkronizacija)

Bonus video: Aktivacija viših potencijala – Matt Omo

Saznajte kako meditacijom možete aktivirati viši potencijal i mogućnosti te približiti se jeziku duše (hrvatski titlovi)

Paket meditacija

Dodatnih 3 meditacija za vašu praksu. Povežite se sa svojim višim ja, primite poruke od vaših vodiča i pustite kočnice uz ove divne meditacije. (hrvatski titlovi i sinkronizacija)

Bonus video: Wanomichi, svjestan i prisutan život – Daniel Toutain i Sonia Tomioka

Majstor borilačkih vještina i iskusna joga instruktorica dijele s vama bisere mudrosti dugog, svjesnog i zdravog života. (hrvatski titlovi i sinkronizacija)

Bonus video: Poruke na našem putu – Petra Brzović

Dok koračamo životom neprestano dobivamo poruke iz nevidljivog svijeta. Zatvorite oči i prepustite se uz ovaj divan video.

Bonus video: Hrana kao alat komunikacije – Maja Obrovac Glišić

Na koji način možemo podržati naše tijelo? Saznajte s kojom hranom i kojim dodatcima prehrani da upotpunimo našu svakodnevicu za optimalno zdravlje i vitalnost.

Bonus video: Cjelovit pristup zdravlju – Jadranka Boban Pejić

Kroz još jedan spektar pogleda na svijet, u ovom video s Jadrankom otkrivamo 4 osnovna načela hranjenja koja možemo primijeniti u svom životu.

Ovaj paket prepun materijala kao da je stvoren
za vruće dane u hladu! Primijenite ove prakse i znanja u svom životu

Paket vrijedan više od 200€ je sada dostupan za samo 97€!

STVORILI SMO OVAJ PROGRAM BAŠ ZA VAS:

OSVJEŽITE SE

Ljeto je idealna prilika da uvedete i produbite zdrave navike. Vrijeme je kada smo aktivniji i prijemčiviji – iskoristite to!

UZDIGNITE SE

Pažljivo odabrane poruke, metode i mudrosti koje se kriju u ovim materijalima pomoći će vam da se podignete za još jednu razinu.

POVEŽITE SE

Satkani od čiste svjetlosti i energije, iskusite s ovom praksom povezanost sa nevidljivim svijetom oko nas, u koje smo svi uronjeni i iz kojeg primamo informacije.

Evo što drugi kažu o Live In Flow:

“Pronašla sam mir u sebi kojeg mislim da nisam nikad osjetila u životu, čak ni kao dijete.”

Fleur

“Na kraju dana izlazimo s druge strane tunela, kao bolji ljudi.”

Jason

“Shvatila sam da sam bila vrijedna čekanja. A to zaista osjetiti… transformirajuće je

Inara

UPOZNAJTE SVOJE VODIČE

“Sretni smo i počašćeni što vam možemo poželjeti dobrodošlicu u naš svijet.”
Dolaze iz različitih dijelova svijeta, iz različitih sredina i različitih učenja, ali dijele istu ljubav i strast pomaganja ljudima da transformiraju svoje živote i žive u protoku.

Oni su: Matt, Petra i Guy!

Matt Omo

Matt je jedan od pionira u području liječenja zvukom u Australiji. Iza sebe ima preko 15 godina iskustva u radu s raznim tehnikama iscjeljivanja zvukom, povezujući kulture i tradicije iz cijelog svijeta.

Tijekom posljednjih pet godina, Mattovov rad proširio se diljem Australije i šire, pomažući tisućama ljudi diljem svijeta na radionicama, predavanjima na zdravstvenim i wellness događajima te festivalima, te zvučnim putovanjima u korporativnim okruženjima.

Rad i svijest o iscjeljivanju zvukom i njegovim prednostima svakim danom raste. Matt razvija nove programe i načine kako bi zadovoljio tu potrebu te nastavlja podržavati ljude u otkrivanju iscjeljujuće moći zvuka.

Petra Brzović

Petra je certificirana u mnogim područjima – kao transpersonalna i klinička hipnoterapeutkinja, regresoterapeutkinja i  terapeutkinja Života između života, učiteljica joge, aromaterapeutkinja, terapeutkinja Fertile Body Method, učiteljica joge i doula.

Petra je također članica Međunarodne udruge savjetnika i terapeuta IACT.

Intenzivno drži individualne i grupne terapije i radionice diljem svijeta, a također je članica istraživačkih i obrazovnih odbora Instituta Michael Newton.

Petra radi na najnovijim otkrićima medicine tijela i uma. S međunarodnim timom znanstvenika vodi istraživanje o povezanosti mozga, uma, tijela i duše, svijesti i iscjeljivanju.

Također, Petra predano uči u području medicine uma i tijela, neurologije, neuroznanosti, funkcije mozga, kvantne fizike, epigenetike i neuroplastičnosti kako bi svojim klijentima mogla pomoći da se liječe i transformiraju na svim razinama.

Guy Lawrence

Guy je 2010. suosnovao zdravstvenu i wellness tvrtku “180 Nutrition”. Proveo je posljednjih 15 godina prevrćući svaki kamen u zdravstvenoj industriji kako bi otkrio što nas zapravo čini sretnima, zdravima i snažnima te kako da živimo ispunjen život.

Početkom 2018. Guy je napustio 180 Nutrition kako bi započeo svoj novi projekt Let It In.

–  Unutar 3 godine, 180 Nutrition je dosegnuo nacionalne medije, postao tvrtka vrijedna više milijuna dolara i njihov podcast (s istim imenom) prikupio je više od 2 milijuna preuzimanja u razdoblju od 3 godine. To je postignuto donošenjem odluka iz srca 😉 .

–  Proveo je 5 dana u meditacijskoj studiji i proizveo istu količinu električne energije u svom tijelu kao električna jegulja (istinita priča).

– Proveo je 5 dana s Wimom Hofom (Ledeni čovjek) istražujući izlaganje hladnoći, rad na disanju i meditaciju kako bi istražio i ovladao odgovorima vlastitog tijela i uma.

–  Neuroznanstvenici su mu izmjerili mozak i ono proizvodi ista stanja moždanih valova kao budistički redovnik od 40 godina